Energie harmoniseren

Voor: organisaties, projecten, evenementen, plaatsen en ruimten 

Uw vraag

Ik wil meer invloed op de richting waar mijn organisatie naar toe groeit. Het  project loopt niet zoals ik zou willen. Ik wil  de winst of omzet verhogen, de kwaliteit van mijn producten en diensten verbeteren en de kosten verlagen. Kortom ik wil meer invloed op hoe de zaak beweegt.

 

Oplossing

Veranderen van doelstellingen,  veranderingen in de organisatie, van de structuur of werkwijze ondersteunen wij met ’change energizing’. Daarbij gebruiken wij  van INTINN de methode ECOintention. Daarmee intensiveren en harmoniseren we ondersteunende energie te.

 

Hoe werkt dat? De energie in uw bedrijf of organisatie beïnvloedt direct het dagelijks reilen en zeilen, van werkplezier tot bedrijfsresultaat. Om organisaties beter te laten functioneren wordt vaak gedacht aan wijzigingen in structuur en processen, of scholen, trainen en oefenen van medewerkers. Daarbij komt de energiehuishouding of het ’gevoel’  meestal niet aan de orde. Dit terwijl gezonde, vitale energie binnen een organisatie een belangrijke randvoorwaarde is. Net zoals een mens goed in zijn vel moet zitten om te kunnen presteren, moeten organisaties dat ook.

 

Door de energie in uw bedrijf, organisatie, project, plaats, evenement of ruimte te verbeteren, komen die beter tot hun recht. Voor medewerkers, klanten, opdrachtgevers en stakeholders krijgt u daardoor meer aantrekkingskracht. Intern verbeteren de communicatie en werksfeer. De kwaliteit van uw producten en/of diensten stijgt. Ook uw omzet stijgt, terwijl de kosten verminderen. Dat betekent dat u een beter bedrijfsresultaat tegemoet kunt zien.

 

Organization energizing met de methode ECOintention kent een eenvoudige aanpak. Er zijn geen langdurige bijscholingen of trainingen nodig voor u of uw organisatie. Wij betrekken bij deze methode een beperkt aantal mensen, bijvoorbeeld alleen de directie of het managementteam; uw bedrijfsvoering laten wij ongestoord. Dat betekent dat alle productie- en dienstverleningsprocessen gewoon doorgang kunnen vinden. Het is bijvoorbeeld ook niet nodig om tijdelijk offline te gaan bij soft-hardware veranderingen.

Neem contact op

K o k k e l a a n t j e  10     L e u s d e n

+ 31 6 20 43 51 34

hansblokker@blokkeradvies.nl